ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΣΑΖ

ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΣΑΖ

Αποβάλλει το στρες και ξεκουράζει το σώμα. Θα σας δώσει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης.

Διάρκεια 45′22,00 €
Διάρκεια 60′25,00 €

Πρόκειται για μια τεχνική, ευρέως γνωστή ως σουηδική μάλαξη, η οποία περιλαμβάνει ποικίλες, ομαλές λαβές που τελούνται με αρμονία σε όλους τους μύες.

Χάρη στην ολιστική του ιδιότητα, επιφέρει χαλάρωση των μυών, μείωση του στρες και της αίσθησης κοπώσεως, αύξηση της ελαστικότητας των συνδετικών ιστών και κατά συνέπεια προώθηση της φυσικής λάμψης του δέρματος, καθώς έχει ως άμεσο αντίκτυπο την κινητοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος.
Λόγω αυτού, η συγκεκριμένη μάλαξη, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά τόσο στο αναπνευστικό και στο πεπτικό, όσο και στο ανοσοποιητικό σύστημα. Μέσω της ενεργοποίησης των πνευμονικών κυψελών, αυξάνεται η ροή του οξυγόνου και επιφέρει καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού, αποβάλλοντας άχρηστα μεταβολικά προϊόντα και τοξίνες. Τέλος, απελευθερώνει ενδορφίνες στο αίμα, οι οποίες συντελούν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και καθυστερούν την εξέλιξη της γήρανσης.
Ο δέκτης απολαμβάνει μια υπηρεσία, όπου στόχος της είναι η απόλυτη χαλάρωση και ευεξία, σε σωματικό, ψυχικό αλλά και πνευματικό επίπεδο.