Τα Le Massage χορηγοί στην προσπάθεια 3 πρωταθλητών!

Le Massage Posts 22 (82) (1)

Στα Le Massage παραμένουμε πιστοί στις αξίες του αθλητισμού και ως εκ τούτου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη νέων χορηγικών συμφωνιών με 3 υπέροχους αθλητές :

Σοφία Κτενά – Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Τεχνικής Κολύμβησης.

Ανδριάννα Φέρρα – Πρωταθλήτρια Ελλάδας & βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Δημήτρης Ασλανίδης – Μεσογειoνίκης Άρσης Βαρών.

Η Σοφία Κτενά αθλήτρια του υγρού στίβου – με εξειδίκευση στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης – είναι κάτοχος δύο πανευρωπαϊκών ρεκόρ τα οποία και κατέρριψε 4 φορές, έχει κατακτήσει 10 χρυσά και 5 χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια κύπελλα,έχει καταρρίψει 70 Πανελλήνια ρεκόρ, ενώ το βιογραφικό της περιλαμβάνει επίσης πολλαπλά μετάλλια και διακρίσεις σε πλήθος διοργανώσεων.

Η Ανδριάννα Φέρρα έχει ως βασικό αγώνισμα τα 400μ & 200μ, μετράει στην καριέρα της 33 βάθρα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα – μεταξύ αυτών 7 φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου , 9 ακόμα μετάλλια σε Βαλκανικούς Αγώνες, είναι Χάλκικη Μεσογειονίκης ενώ έχει και πλήθος άλλων διακρίσεων στον χώρο του στίβου.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης ασχολείται με το άθλημα της Άρσης Βαρών κατακτώντας 2 μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018 στην Ισπανία. Στην κίνηση του αρασέ κατετάγη 2ος ενώ στην ίδια διοργάνωση στην κίνηση του ζετέ τερμάτισε 2ος.

 

Ευχόμαστε στους πολύ καλούς αυτούς αθλητές – αλλά ακόμα καλύτερους ανθρώπους – κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και δεσμευόμαστε πως θα τους στηρίξουμε σε αυτές τις προσπάθειες με κάθε δυνατό μέσο.

 

Καλή επιτυχία! Καλώς ήρθατε στην ομάδα του Le Massage!