Οφέλη του μασαζ τους καλοκαιρινούς μήνες

Untitled design (29) (1)

Οφέλη του μασαζ τους καλοκαιρινούς μήνες

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κακή εποχή για μασάζ ωστόσο,το καλοκαίρι τα σχέδια και οι δραστηριότητες γεμίζουν την κάθε μέρα μας.Έτσι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το σώμα μας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο μασάζ.
1.Το μασάζ καταπραύνει τον πόνο της άσκησης
Πολλοί άνθρωποι είναι πιο δραστήριοι σωματικά το καλοκαίρι.Ο καλός καιρός καθιστά πιο εύκολη την άσκηση είτε αυτή είναι κολύμπι,τρέξιμο,πεζοπορία ή καποιο άθλημα.Η αυξημένη δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε καταπόνηση των μυών,το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου καθώς και να τα κάνει λιγότερο πιθανόν να εμφανιστούν.
2.Το μασάζ αντισταθμίζει το πρήξιμο στα άκρα
Η καλοκαιρινή ζέστη και υγρασία,η πολύωρη ορθοστασία ή η καθιστική εργασία τείνει να οδηγήσει σε πρήξιμο των άκρων.Ένα χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη ροή του αίματος,να μειώσετε το πρήξιμο και να κάνετε την κίνηση πιο άνετη ακόμη και κατα την διάρκεια του καλοκαιριού.
3.Ένα απ’τα μεγαλύτερα οφέλη του μασάζ είναι ότι μειώνει το άγχος.
Το καλοκαίρι μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτικό για μερικούς ανθρώπους.Διευκολύνετε το σώμα σας να παραμείνει στην κορυφή όσων πρέπει να κάνετε χωρίς να αισθάνεστε στρες.Ακόμα και μια συνεδρία τον μήνα μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη στην αντιμετώπιση του άγχους.
4.Να βρίσκεις χρόνο για σένα
Η εργασία είτε χαλαρή είτε πιο έντονη,τα σχέδια των διακοπών,η άθληση μας αποσπούν στο να δώσουμε προσοχή στον εαυτό μας.Το μασάζ είναι μια εξαιρετική δικαιολογία για να αφιερώσετε χρόνο σε σας.
Ξεκινήστε από σήμερα και βάλτε στο καθημερινό καλοκαιρίνο σας πρόγραμμα την ευεξία και την χαλάρωση.