ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ηρεμεί το πνεύμα, προωθεί την χαλάρωση, βελτιώνει την συγκέντρωση και βοηθάει στην αντιμετώπιση του άγχους και της αυπνίας.

Διάρκεια 30′15,00 €
Διάρκεια 15′10,00 €

Το μασάζ κεφαλής είναι μια παραδοσιακή μάλαξη που οι ρίζες της εκτείνονται ως και 3000 χρόνια πριν. Δεν είναι άγνωστο, ότι λόγω της εγκεφαλικής λειτουργίας, το κεφάλι είναι το σημείο όπου συγκεντρώνεται το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα τόσο σωματικής όσο και πνευματικής φύσεως.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης μάλαξης, τα οποία γίνονται ολοένα και πιο γνωστά, είναι πολυάριθμα και ποικίλα, κατατάσσοντας το μασάζ κεφαλής στο ζενίθ της απήχησης σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας, σωματικής ή/και πνευματικής κόπωσης.

Οι τεχνικές και οι πιέσεις εφαρμόζονται από τον αυχένα έως και τους κροτάφους. Μέσω της μάλαξης του αυχένα επιτυγχάνεται η χαλάρωση της έντασης των μυών, αυξάνοντας τη ζώνη εύρους της κινητικότητάς του, προσφέροντας έτσι μείωση των πόνων (μυϊκών ή/και αρθριτικών) που εκτείνονται ως τα άνω άκρα. Σε συνδυασμό με τις πιέσεις στους κροτάφους μειώνονται οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες, ενώ οι πιέσεις στο κρανίο και στο τριχωτό της κεφαλής πέραν της ανακούφισης που προσφέρουν, εντείνουν την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αυτό βοηθάει την αποτελεσματικότερη αποβολή τοξινών, αλλά και σ\την εισχώρηση των θρεπτικών ουσιών στο δέρμα, προάγοντας την υγιή ανάπτυξη του τριχωτού.

Μια πλήρως χαλαρωτική υπηρεσία που προσφέρεται για τη δημιουργία ευφορίας, την αποβολή του στρες και τη βελτίωση της συγκέντρωσης και της πνευματικής διαύγειας.