ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Μασάζ σε όλο το σώμα κατά τη διάρκεια της πιο όμορφης περιόδου στη ζωή μιας γυναίκας.

Διάρκεια 45′22,00 €
Διάρκεια 60′25,00 €

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος στη ζωή της γυναίκας, η οποία είναι γεμάτη αλλαγές και έντονα συναισθήματα. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη περίοδος ενέχει ποικίλες και σημαντικές μεταβολές για τη μέλλουσα μητέρα, η οποία βλέπει το σώμα της να διαφοροποιείται και να μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα, τη βρίσκει πολλές φορές να νιώθει άγχος και να θέτει σε δοκιμασία τόσο την ψυχική ισορροπία της, όσο και τις σωματικές της αντοχές. Το κέντρο βάρους μετατοπίζεται πρόσθια και η μάζα του σώματος αυξάνεται, ενώ σημαντικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα κυρίως στο μυοσκελετικό και το ενδοκρινικό της σύστημα. Ως επακόλουθο, η έγκυος, κάποιες φορές, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην είναι απόλυτα λειτουργική στην εργασία και τις καθημερινές της δραστηριότητες. Οι κυριότερες αιτίες δυσλειτουργίας, κατά την εγκυμοσύνη, είναι η οσφυαλγία, ο πυελικός πόνος και το στρες.
Πρωταρχικός στόχος της συγκεκριμένης μάλαξης είναι η ολοκληρωτική χαλάρωση των υπό πίεση μυών αλλά και όλου του σώματος, μαζί με την ψυχική και πνευματική ισορροπία και η βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος.
Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται δεν διαφοροποιούνται από τη σουηδική μάλαξη, καθώς η συνεδρία συντελείται από ρυθμικές κινήσεις και απαλές πιέσεις που εφαρμόζονται από τα πέλματα μέχρι και τον αυχένα και προσαρμόζονται στο σωματότυπο της κάθε εγκύου.