8 σημάδια όπου το σώμα σας δείχνει οτι χρειάζεστε ένα massage

Your paragraph text - 2023-05-07T232506.407 (1)

Μήπως το σώμα σας …”φωνάζει” πως χρειάζεται ένα καλό massage! Εάν δεν έχεις κάνει ποτέ μασάζ, οφείλεις στον εαυτό σου να το δοκιμάσεις.

1.Κακή στάση του σώματος

Εάν έχεις παρατηρήσει ότι έχεις ανασηκωμένους ώμους, η στάση του σώματος μπορεί να είναι μια σημαντική ένδειξη της έντασης που επιβαρύνει την πλάτη και το λαιμό σου. Το μασάζ λειτουργεί φυσικά όχι μόνο για να ανακουφίσει την ένταση, αλλά και για να βοηθήσει τους μύες να χαλαρώσουν και να στηρίξουν τη σπονδυλική σας στήλη.

2.Εργάζεσαι σε καθιστική θέση

Το να δουλεύεις σε ένα γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή ή να είσαι συνέχεια σκυμμένός θα σου δημιουργήσει μια συσσώρευση έντασης, κακής στάσης του σώματος και πονοκεφάλους. Εάν εργάζεσαι σε ένα γραφείο, μπορεί να μην γνωρίζεις καν την ζημιά που προκαλεί αυτό στην υγεία της στάσης και της σπονδυλικής σας στήλης.

3.Έχεις συχνούς πονοκεφάλους

Ορισμένοι πονοκέφαλοι μπορεί να είναι ορμονικοί και άλλοι να σχετίζονται με ακατάλληλη διατροφή ή αφυδάτωση ενώ οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες μπορεί να είναι αποτέλεσμα έντασης στην πλάτη, τον αυχένα και το κεφάλι. Εάν έχετε συχνούς πονοκεφάλους, δοκιμάστε ένα μασάζ.

4.Δεν υπάρχει πλήρης κίνηση σε κάποιο μέρος του σώματος

Η αδυναμία να μετακινήσεις το λαιμό σου από τη μια πλευρά στην άλλη ή να απλώσεις τα χέρια σου μέχρι τέλους είναι μόνο μερικά παραδείγματα κοινών προβλημάτων εύρους κίνησης. Ένα χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

5.Το στρες

Το άγχος μπορεί να είναι ένα πολύπλευρο πρόβλημα που οφείλεται στο συναίσθημα, ένα γεμάτο πρόγραμμα,υποχρεώσεις και προβλήματα υγείας. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής από τον οποίο πιστεύεις οτι προκαλείται το άγχος, το μασάζ είναι ένας εξαιρετικός, φυσικός τρόπος για να αποσυμπιεστείς και να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

6.Προπονείσαι ή τώρα ξεκινάς την γυμναστική

Οι προπονήσεις έχουν ως αποτέλεσμα την οικοδόμηση νέων μυών, την καταπόνηση των μυών και ακόμη και το σχίσιμο των μυϊκών ινών. Μία συνεδρία μασάζ μπορεί να αποκαταστήσει το εύρος κίνησης όταν οι μύες σφίγγονται. Μπορεί επίσης να προωθήσει την καλύτερη κυκλοφορία που θα βοηθήσει στην ταχύτερη ανάρρωση από μυϊκούς τραυματισμούς αλλά και να βελτιώσει ευελιξία που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μυικής καταπόνηση και των τραυματισμών.

7.Αντιμετωπίζείς προβλήματα με τον ύπνο

Όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου, οι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε βοηθήματα ύπνου και το μασάζ είναι κάτι που συχνά ξεχνιέται.Αλλά σκέψου το… όταν οι μύες σου αισθάνονται χαλαροί, είσαι χαλαρός. Και τι καλύτερο βοήθημα ύπνου υπάρχει από αυτό;Μαζί με τη χαλάρωση των μυών , το μασάζ θα αυξήσει την κυκλοφορία, θα μειώσει τις ορμόνες του στρες, θα αυξήσει τις ενδορφίνες σου και θα σας κάνει να νιώσεις καλύτερα συνολικά.Είναι ένας φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος για καλύτερη ξεκούραση και βαθύτερο ύπνο.

8.Δεν έχεις κάνει ποτέ μασάζ

Πολλοί πελάτες έρχονται σε εμάς που, μετά από δεκαετίες και δεκαετίες πόνου, άγχους, φαρμάκων και άλλων θεραπειών διαχείρισης του πόνου, δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ να κάνουν μασάζ. Να προσέχεις τον εαυτό σου Εάν δεν έχεις κάνει ποτέ μασάζ, οφείλεις στον εαυτό σου να το δοκιμάσεις!