Μασάζ προσώπου
όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευεξία του σώματος μας
Μασάζ προσώπου

Το μασάζ προσώπου είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη θεραπεία μασάζ μετά το χαλαρωτικό μασάζ σώματος.

Το μασάζ στο πρόσωπο είναι μια περιποίηση προσώπου που συμβάλλει στην αντιγήρανση του δέρματος και χαλαρώνει τους μυς του προσώπου κάνοντας μας να δείχνουμε νεότεροι.

Το πρόσωπο μας παίρνει πάρα πολλές εκφράσεις και είναι μια περιοχή του σώματός μας που οι μυς του βρίσκονται σε συνεχή λειτουργία. Η ένταση της καθημερινότητας μας αποθηκεύεται στους μυς του προσώπου με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς τους μυς να είναι σε συνεχή τάση και να μην ξεκουράζονται ποτέ.

Το μασάζ προσώπου αυξάνει την κυκλοφορία στο δέρμα του προσώπου με αποτέλεσμα να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης και κάνει το δέρμα υγιέστερο. Επίσης, προσφέρει χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών και ενδείκνυται για την ανακούφιση του στρες, αποβάλλει την ένταση ανάμεσα στα φρύδια και της ημικρανίας. Μπορεί να μην εξαφανίζει τις ρυτίδες, αλλά σίγουρα αποτρέπει τη δημιουργία νέων, αναζωογονεί την επιδερμίδα και το κάνει πιο σφριγηλό.

Εφαρμόζοντας τη σωστή τεχνική από κάποιο μασέρ σε συνδυασμό με κάποιο άλλο προϊόν, όπως ένα λάδι ή μια κρέμα προσώπου, αποβάλλονται οι τοξίνες μέσω της κυκλοφορίας στα αγγεία της επιδερμίδας κι έτσι συντελεί σε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό του προσώπου. Τα σημεία όπου δίνεται περισσότερο έμφαση είναι το μέτωπο και οι κρόταφοι, τα μάτια, τα μάγουλα, το σαγόνι, η περιοχή γύρω από το στόμα, ο λαιμός και ο αυχένας, περιοχές όπου συσσωρεύεται η ένταση.

Scroll Up
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram