ΜΑΣΑΖ THAI OIL

Βελτιώνει άμεσα την ψυχολογική διάθεση και δημιουργεί συνολική ευεξία.

Διάρκεια

30'

12,00 €
Διάρκεια

60'

22,00 €

Πρόκειται για μια τεχνική μάλαξης, μια παραλλαγή του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ, που συνδυάζει την παραδοσιακή και την αρχαία τέχνη του και τελείται με έλαια.
Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι βαθιές ρυθμικές κινήσεις και ποικίλες μορφές πιέσεων με ειδικές διατάξεις, οι οποίες τελούνται κυρίως με τα δάκτυλα, τις παλάμες, τους αγκωνές και τους πήχεις κατά μήκος των μυών όλου του σώματος αλλά και της κεφαλής. Ο συνδυασμός των παραπάνω με τη χρήση ελαίων ολοκληρώνει την τελετή της μάλαξης προσφέροντας στο δέκτη μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.
Βοηθάει στην αποβολή περιττών μεταβολικών προϊόντων, αποτοξινώνοντας έτσι τους ιστούς και αποτρέπει την ατροφία των μυϊκών ομάδων, αυξάνοντας την ευλυγισία και την ενεργητικότητα του σώματος.
Η υπηρεσία αυτή εξιδανικεύεται για άτομα τα οποία έχουν αυξημένο στρες, χρειάζονται πιο έντονο είδος μάλαξης ή θέλουν να πειραματιστούν με καινούρια είδη μαλάξεων, καθώς επιφέρει άμεση βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, δημιουργεί συνολική ευεξία, αναζωογονεί και εξισορροπεί το σώμα και το πνεύμα.