ΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ

Eστιάζει στη συγκεκριμένη περιοχή και βοηθάει στην αποβολή του στρες, της σωματικής και της ψυχικής κούρασης.

Διάρκεια

30'

10,00 €
Διάρκεια

45

15,00 €

Στηριζόμενο στα θεμέλια της σουηδικής μάλαξης, μετά το ολόσωμο είναι το αμέσως επόμενο πιο δημοφιλές μασάζ, καθώς είναι κατάλληλο για άτομα που απασχολούνται με έντονες δραστηριότητες ή η εργασία τους τούς επιβάλλει καθιστικό τρόπο ζωής.
Το χαλαρωτικό μασάζ πλάτης εκτελείται από τους γοφούς μέχρι και τον αυχένα, οι οποίες φαίνεται να είναι οι πιο στρεσογόνες περιοχές.
Συντελεί στη μείωση των πονοκεφάλων και των ημικρανιών, στη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας και στην καλύτερη ποιότητα ύπνου, αποβάλλοντας τις “εντάσεις” που δημιουργούνται λόγω του άγχους και της κακής στάσης σώματος. Επιπλέον βοηθάει στην αποκατάσταση των μυών λόγω παρατεταμένης καταπόνησής τους, απομακρύνοντας το συσσωρευμένο γαλακτικό οξύ.
Στοχεύει στην ανακούφιση και χαλάρωση των μυών της μέσης και της ωμοπλάτης, καθώς και στη μείωση του πόνου και της αίσθησης κοπώσεως των ώμων και των καρπών. Συμβάλλει στη βελτίωση της στάσης του σώματος, επιμηκύνοντας τη σπονδυλική στήλη, με άμεση συνέπεια την προαγωγή αισθήματος ξεκούρασης σε ολόκληρο το σώμα.