ΜΑΣΑΖ ΧΕΡΙΩΝ

Βοηθάει στη μείωση του πόνου, βελτιώνει τις αντοχές των χεριών και καλυτερεύει τη διάθεση.

Διάρκεια

30'

10,00 €

Τα χέρια αποτελούν μέσο έκφρασης και επαφής. Είτε λόγω έντονης φυσικής δραστηριότητας είτε λόγω χειρωνακτικής εργασίας ή εργασίας γραφείου, τα χέρια καταπονούνται με αποτέλεσμα το έντονο αίσθημα κοπώσεως, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία τους και την ατομική παραγωγικότητα αλλά και αλλοιώνοντας την στάση του σώματος και της σπονδυλικής στήλης.
Στηριζόμενο στις τεχνικές της σουηδικής μάλαξης το μασάζ χεριών βελτιώνει και αυξάνει την κυκλοφορία του σώματος, την ευλυγισία των άνω άκρων. Βοηθάει στην αποβολή του άγχους και λειτουργεί ως αναλγητικό σε περιπτώσεις κοπώσεως, έντονης δραστηριότητας ή/και χρόνιους πόνους της συγκεκριμένης περιοχής και βελτιώνει τη στάση του σώματος. Αποτρέπει τα σημάδια της φυσικής γήρανσης καθώς κατά τη διάρκεια της μάλαξης απελευθερώνονται ενδορφίνες οι οποίες την καθυστερούν.
Το μασάζ χεριών εφαρμόζεται από την περιοχή της πτερυγοειδούς ωμοπλάτης έως τον αυχένα, και από τους ώμους έως τα δάχτυλα, με απαλές και συγχρονισμένες κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, αποβάλλοντας όλες τις περιττές τοξίνες, αφήνοντας τον δέκτη ανακουφισμένο και με αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.