ΜΑΣΑΖ 4 ΧΕΡΙΩΝ

Ένα μασάζ συγχρονισμένων κινήσεων, από δύο μασέρ που προσφέρει μια ταυτόχρονη εμπειρία δύο ολοκληρωμένων μασάζ σώματος.

Διάρκεια
60'
30,00 €

Δύο συνεδρίες μασάζ είναι πάντα καλύτερες από μία, πόσο μάλλον όταν μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο, χωρίς να μείνεις πίσω στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Με το μασάζ 4 χεριών έχεις τη δυνατότητα να τις απολαύσεις ταυτόχρονα, επιβραβεύοντας τον εαυτό σου με μια υπηρεσία έντονης και βαθιάς χαλάρωσης και ευφορίας.
Στηριζόμενο πλήρως στις τεχνικές και στα αποτελέσματα του χαλαρωτικού μασάζ σώματος, εκτελείται ταυτόχρονα από δύο μασέρ. Με πλήρως συγχρονισμένες, συντονισμένες και εναρμονισμένες κινήσεις, οι δύο μασέρ αναλαμβάνουν τη μάλαξη όλου του σώματος, μη επιτρέποντας στο δέκτη να προβλέψει την ακολουθία των κινήσεων, αφήνοντας τον να εστιάσει μόνο στην απολαβή μια μοναδικής και πιο ολοκληρωμένης αίσθησης ευεξίας, χαλάρωσης και ανακούφισης στο σώμα και στο πνεύμα.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει ένα βαθύτερο και πιο έντονο αίσθημα χαλάρωσης και γαλήνης από το συνηθισμένο, ενώ χάρη στις ολιστικές του ιδιότητες, μειώνει το άγχος και το αίσθημα κοπώσεως, αυξάνει την ελαστικότητα των συνδετικών ιστών και προωθεί την αναζωογόνηση της φυσικής λάμψης του δέρματος.