22
Δεκέμβριος
Μελίσσια
20 :45 ΜΜ / Δελτία Τύπου /

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού και των δράσεων αναβάθμισης των υπηρεσιών της αλυσίδας Le massage καλωσορίζουμε την είσοδο Νέου Μετόχου, στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Le Massage – Μελίσσια!

Νέος μέτοχος στο κατάστημα Le Massage Μελίσσια.

Από το 2008 μέχρι σήμερα, η κυρία Άννα Ψαθά, έχει εξειδικευτεί σε διαφορετικά είδη μαλάξεων, κυρίως μέσα από τη συστηματική συνεργασία της με ομάδες χειροσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας σε Ελλάδα και Γερμανία. Το διάστημα παραμονής της στη Γερμανία εργάστηκε επίσης στο Kέντρο Eκγύμνασης και Xαλάρωσης, OlantisHuntebad, καθώς και στο Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών, Wilfried Küpker Heilpraktikerfür (Oldenburg).

Η Άννα έχει στο ενεργητικό της τέσσερις έρευνες,που έχουν ανακοινωθεί σε διεθνή συνέδρια και αποδεικνύουν την ευεργετική δράση της ρεφλεξολογίας στον άνθρωπο. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ερευνητικής Ομάδας του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών «UniversalStudies», καθώς και εκπαιδεύτρια Ρεφλεξολογίας (2008-2013) στην ίδια σχολή ενώ συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον το εκπαιδευτικό της έργο. Είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί επί σειρά ετών με ρεφλεξολογικά κέντρα της Αθήνας και σημαντικά εγχώρια ονόματα του κλάδου.

Αξιόλογη διαδρομή έχει σημειώσει και ως επαγγελματίας αθλήτρια χειροσφαίρισης καθώς αγωνίστηκε σε ομάδες Α1 Εθνικής κατηγορίας της Ελλάδας, της Γερμανίας και της Ισπανίας. Υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας επί σειρά ετών και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, καθώς και σε Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους, και Μεσογειακούς Αγώνες. Σε διασυλλογικό επίπεδο, κατέκτησε πρωταθλήματα (6) και κύπελλα (8), αλλά και την Τιμητική Διάκριση της Καλύτερης Παίκτριας (MVP).

Τέλος, συμμετέχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς free style massage ενώ διευθύνει και επιβλέπει τις νέες δράσεις της Αλυσίδας με έδρα το κατάστημα της στα Μελίσσια για υπηρεσίες που αφορούν την χειρομάλαξη με on site chairs στο χώρο εταιρειών.

Η αλυσίδα καταστημάτων και ο ιδρυτής κύριος Χρήστος Μπέτας ευχαριστούν την κυρία Ψαθά για την έναρξη αυτής της συνεργασίας και την εμπιστοσύνη της.

Η κυρία Ψαθά και οι συνεργάτες της αναμένουν να σας καλωσορίσουν στον ανακαινισμένο χώρο μας στα Μελίσσια.

📍Λ.Δημοκρατίας 21, Μελίσσια
☎ 210 80 40 741

συνεδρία μασάζ
12Δεκέμβριος
lemassage_admin / Blog / 0 Comments
διατροφή
12Δεκέμβριος
lemassage_admin / Blog / 0 Comments
στειρότητα
11Νοέμβριος
lemassage_admin / Blog / 0 Comments
Κυτταρίτιδα
11Νοέμβριος
lemassage_admin / Blog / 0 Comments
μασάζ
10Οκτώβριος
lemassage_admin / Blog / 0 Comments
le massage
09Σεπτέμβριος
lemassage_admin / Blog / 0 Comments
Ρεφλεξολογία
08Αύγουστος
lemassage_admin / Blog / 0 Comments
Scroll Up
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram