υπηρεσιες


Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και γνωρίστε τις υπηρεσίες μας.

αναλυτικα οι υπηρεσιες μας

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό το είδος του μασάζ είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως διότι οι τεχνικές του είναι απαλές, διεγείρουν το νευρικό και μυϊκό σύστημα καταπολεμώντας τον πόνο και το άγχος. Είναι ικανό να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και αν η εφαρμογή του γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ FULL BODY

Το αθλητικό μασάζ είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που ασχολούνται με έντονες αθλητικές δραστηριότητες και όχι μόνο. Η εφαρμογή του πριν και μετά την άσκηση βελτιώνει την απόδοση δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και τη ανακούφιση των μυϊκών και συνδεσμικών τραυματισμών που προκαλούνται από την επαναλαμβανόμενη και έντονη σωματική δραστηριότητα. Επιπροσθέτως προωθεί την ευελιξία, μειώνει την κούραση, βελτιώνει την αντοχή και προετοιμάζει το σώμα και το μυαλό για την βέλτιστη απόδοση στην άσκηση.

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE

Η μυοχαλαρωτική μάλαξη είναι ευεργετική και αποτελεσματική καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μυοσκελετικων παθήσεων δια μέσου βαθέων τεχνικών μάλαξης (deep tissue) οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του σωματικού πόνου και την εξάλειψη των συμπτωμάτων που τον προκαλούν.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία του πέλματος. Στόχος της είναι η ενεργοποίηση και η εξισορρόπηση του οργανισμού μέσω ειδικών τεχνικών πίεσης οι οποίες δίνουν το ερέθισμα στο ανθρώπινο σώμα να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει ολιστικά όλες τις παθήσεις.

ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η μάλαξη στο πρόσωπο γίνετε με ήπιες και ανοδικές πιέσεις παίρνοντας την φορά προς το τριχωτό της κεφαλής. Αυτές οι πιέσεις δημιουργούν άμεση αύξηση στη ροή του αίματος και του οξυγόνου, οι οποίες μακροπρόθεσμα αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ως εκ τούτου προσφέρουν μια νεανική λάμψη στο πρόσωπο.

MASSAGE ΚΕΦΑΛΗΣ

Το μασάζ στο κεφάλι είναι πολύ ανώδυνο και ανακουφιστικό δημιουργώντας πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν ως στόχο την μύωση των πονοκεφάλων, την αύξηση της αιματικής ροής προς τον εγκέφαλο και στα τριχοθυλάκια βοηθώντας την ενίσχυση των ριζών, την θρέψη των μαλλιών και την προώθηση και ανάπτυξη της υφιστάμενης τρίχας.

BACK MASSAGE

Το back massage ή αλλιώς το μασάζ πλάτης αφιερώνει όλο το χρόνο της μάλαξης στα σημεία της μέσης, παρασπονδυλικά, στις ωμοπλάτες και στον αυχένα έχοντας ως απώτερο σκοπό να λύσει οποιονδήποτε μυϊκό σπασμό δουλεύοντας στις περιοχές που υπάρχει πόνος και πιάσιμο στοχευμένα και αποτελεσματικά.

FOOT MASSAGE

Η μάλαξη στα κάτω άκρα και στα πέλματα είναι ιδανική για ανθρώπους που η δουλειά τους ή η καθημερινότητα τους αποτελείται από αρκετό χρόνο ορθοστασίας και συμβάλει ιδανικά στην χαλάρωση, στην μύωση του πόνου αλλά και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος προς την καρδιά καθώς η βαρύτητα πολλές φορές δυσκολεύει την άνοδο του αίματος από την περιφέρεια προς το κέντρο του σώματος.

ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Το μασάζ κυτταρίτιδας εστιάζει στα σημεία που κάνει την εμφάνιση της η κυτταρίτιδα, τα οποία είναι οι μηροί οι γλουτοί η κοιλιά καθώς και το εσωτερικό μέρος των χεριών. Οι πιέσεις και η τριβή κατά την διάρκεια της μάλαξης είναι αρκετά έντονες διότι έχουν ως στόχο την διάσπαση του λίπους επαναφέροντας την αύξηση του κολλαγόνου στους ιστούς μέσω της αιματικής ροής. Το μασάζ κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με καλή και ισορροπημένη διατροφή έχει άμεσα επιθυμητά αποτελέσματα.

PREGNANT MASSAGE

Η προγεννητική μάλαξη ή το μασάζ εγκυμοσύνης μοιράζεται τους ιδίους στόχους και την ίδια τακτική και τεχνικές της Σουηδικής χαλαρωτικής μάλαξης. Η μάλαξη είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των γυναικών και στην αλλαγή του σώματος τους και οι τεχνικές τροποποιούνται ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Μερικά από τα οφέλη της μάλαξης είναι η μείωση του μυσοκελετικού πόνου και του οιδήματος, η σταθεροποίηση των ορμονών του οργανισμού, η μύωση των πονοκεφάλων και η βελτίωση του ύπνου.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ MASSAGE

Το λεμφικό μασάζ χαρακτηρίζεται από ήπιες τεχνικές πιέσεις στις περιοχές κυρίως που υπάρχει κατακράτηση οπού αυτές συνήθως βρίσκονται στα κάτω άκρα και συγκεκριμένα στους αστραγάλους και στα γόνατα. Σκοπός του λεμφικού μασάζ είναι να βελτιώσει την ροή της λέμφου όπου έχει σαν αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση του οργανισμού από ενδογενείς τοξίνες και την απομάκρυνση άλλων τοξικών ουσιών.

ΛΕΜΦΙΚΟ MASSAGE ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το λεμφικό μασάζ προσώπου στηρίζετε στην ίδια βάση και θεωρία του λεμφικού μασάζ. Οι χειρισμοί, οι τεχνικές και οι πιέσεις στο πρόσωπο έχουν στόχο την επαναφορά του δέρματος στην φυσική του θέση, την εξάλειψη στις σακούλες στην περιοχή των ματιών και την βελτίωση στην υφή των ιστών επαναφέροντας το κολλαγόνο στις περιοχές του προσώπου.

MASSAGE ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Το μασάζ αδυνατίσματος είναι μια μορφή έντονης και θερμικής μάλαξης που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα έχοντας ως απώτερο σκοπό την καύση του συσσωρευμένου λίπους καθώς και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και της απομάκρυνσης των τοξινών.

4 HANDS MASSAGE

Το μασάζ τεσσάρων χεριών είναι μια μοναδική εμπειρία για το σώμα και την αποβολή του άγχους διότι η συνεδρία γίνεται με την παρουσία δυο ατόμων οι οποίοι κάνουν μάλαξη ταυτόχρονα ο ένας από την μέση και πάνω και ο άλλος από την μέση και κάτω καλύπτοντας όλη την επιφάνια του σώματος ενεργοποιώντας όλους τους στόχους τους οποίους χρειάζεται ο οργανισμός για την επίτευξη της ευεξίας του.

REJUVANCE

Το Rejuvnace είναι το φυσικό λίφτινγκ προσώπου. Ουσιαστικά το όνομα του σημαίνει αναζωογόνηση και ακριβώς και αυτός είναι ο απώτερος σκοπός αυτής της μάλαξης. Κύριοι στόχοι του είναι η βελτίωση της κατάστασης του συνδετικού ιστού (του κολλαγόνου και της ελαστίνης) της ενεργοποίησης φυσικών μηχανισμών ενυδάτωσης, καθώς και της δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του αίματος στους ιστούς του δέρματος του προσώπου.