υπηρεσιες


Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και γνωρίστε τις υπηρεσίες μας.

αναλυτικα οι υπηρεσιες μας

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ FULL BODY

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό το είδος του μασάζ είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως διότι οι τεχνικές του είναι απαλές, διεγείρουν το νευρικό και μυϊκό σύστημα καταπολεμώντας τον πόνο και το άγχος. Είναι ικανό να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και αν η εφαρμογή του γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία του πέλματος. Στόχος της είναι η ενεργοποίηση και η εξισορρόπηση του οργανισμού μέσω ειδικών τεχνικών πίεσης οι οποίες δίνουν το ερέθισμα στο ανθρώπινο σώμα να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει ολιστικά όλες τις παθήσεις.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ LEGS MASSAGE

Αποβάλλετε την κούραση που καταπονεί καθημερινά τα κάτω άκρα σας με μια μάλαξη ποδιών. Απολαύστε 30 λεπτά χαλαρωτικής μάλαξης στα κάτω σας άκρα και νιώστε τα ελαφρύτερα και πιο ξεκούραστα από ποτέ.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

Το μασάζ στο κεφάλι είναι πολύ ανώδυνο και ανακουφιστικό δημιουργώντας πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν ως στόχο την μύωση των πονοκεφάλων, την αύξηση της αιματικής ροής προς τον εγκέφαλο και στα τριχοθυλάκια βοηθώντας την ενίσχυση των ριζών, την θρέψη των μαλλιών και την προώθηση και ανάπτυξη της υφιστάμενης τρίχας.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ BACK MASSAGE

Το back massage ή αλλιώς το μασάζ πλάτης αφιερώνει όλο το χρόνο της μάλαξης στα σημεία της μέσης, παρασπονδυλικά, στις ωμοπλάτες και στον αυχένα έχοντας ως απώτερο σκοπό να λύσει οποιονδήποτε μυϊκό σπασμό δουλεύοντας στις περιοχές που υπάρχει πόνος και πιάσιμο στοχευμένα και αποτελεσματικά.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FOOT MASSAGE

Η μάλαξη στα κάτω άκρα και στα πέλματα είναι ιδανική για ανθρώπους που η δουλειά τους ή η καθημερινότητα τους αποτελείται από αρκετό χρόνο ορθοστασίας και συμβάλει ιδανικά στην χαλάρωση, στην μύωση του πόνου αλλά και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος προς την καρδιά καθώς η βαρύτητα πολλές φορές δυσκολεύει την άνοδο του αίματος από την περιφέρεια προς το κέντρο του σώματος.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ 4 HANDS MASSAGE

Το μασάζ τεσσάρων χεριών είναι μια μοναδική εμπειρία για το σώμα και την αποβολή του άγχους διότι η συνεδρία γίνεται με την παρουσία δυο ατόμων οι οποίοι κάνουν μάλαξη ταυτόχρονα ο ένας από την μέση και πάνω και ο άλλος από την μέση και κάτω καλύπτοντας όλη την επιφάνια του σώματος ενεργοποιώντας όλους τους στόχους τους οποίους χρειάζεται ο οργανισμός για την επίτευξη της ευεξίας του.