αρθρα


Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το μασάζ και τα οφέλη του.

Τα παντα για το μασαζ

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω μασάζ;

Συχνά πολλοί πελάτες μας ρωτάνε πόσο συχνά πρέπει να κάνουν μασάζ. Η τυπική απάντηση είναι : δύο φορές τον μήνα. Η δική μας απάντηση είναι ότι εξαρτάται από το ποιος είναι ο σκοπός του μασάζ σε συνδυασμό με την κατάσταση και τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου.

Μάθε περισσότερα >

Κυτταρίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται

Ο εφιάλτης,ο φόβος και ο αόρατος εχθρός κάθε γυναίκας στον κόσμο... Χιλιάδες έρευνες, άπειρες μελέτες και αμέτρητες διατριβές μεγάλων επιστημόνων... Μάταια όλοι προσπαθούσαν να μελετήσουν, να κατανοήσουν, να γνωρίσουν και στο τέλος να νικήσουν αυτό το φαινόμενο.Μέχρι τώρα έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου και υπάρχουν τρόποι καταπολέμησης της. Ο συνδυασμός σωστής και ισσοροπημένης διατροφής εμπλουτισμένη με έξυπνους συνδυασμούς και μασάζ μπορούν να σας δώσουν το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε...

Μάθε περισσότερα >

Είναι η Ρεφλεξολογία η "νέα" μέθοδος αντιμετώπισης της στειρότητας;

Σύμφωνα με εναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, το κλειδί για να το πρόβλημα πολλών ζευγαριών μπορεί να είναι πολύ πιο απλό απ’ όσο νομίζουν - με την βοήθεια της Ρεφλεξολογίας. Ένας αυξανόμενος αριθμός γυναικών ισχυρίζονται ότι αυτός ο δημοφιλής τύπος μασάζ των κάτω άκρων τους έχει βοηθήσει να συλλάβουν. Και έρχεται μια νέα ιατρική έρευνα να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά τους.

Μάθε περισσότερα >

Κυτταρίτιδα και διατροφή

10 συμβουλές κατά της κυτταρίτιδας
1. Καταναλώστε τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά (βιτ. C, E, A) - τα οποία ενισχύουν την παραγωγή του κολλαγόνου και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες - και κάλιο - το οποίο συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Μάθε περισσότερα >

Πως να προετοιμαστείτε για μια συνεδρία μασάζ

Το να κάνει κάποιος μασάζ (ειδικά στα Le Massage) αποτελεί μια απολαυστική και πολύτιμη εμπειρία. Ένα μασάζ για να είναι επιτυχής και αποτελεσματική εξαρτάται τόσο από τον μασέρ όσο και από τον ίδο τον πελάτη. Οι μασέρ χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές, σας βοηθούν να χαλαρώσετε μυϊκά κακϊσ και από το στρες της καθημερινότητας.

Μάθε περισσότερα >